O ČEMU SE RADI?
Baba Ganuš škola kuvanja
će vam pomoći da pojednostavite pripremu hrane, a time i skratite vrijeme provedeno u kuhinji, sa idejama za kombinaciju namirnica, u pripremi balansiranih obroka i da uživate u kuvanju.
Predavač, Snežana Fatić, ima dugogodišnje iskustvo profesionalnog kuvanja i tokom obuke polaznici dobijaju puno korisnih savjeta za situacije nastale tokom pripreme hrane.
Na časovima polaznici dobijaju čvrstu praktičnu bazu, na osnovu koje imaju dobru osnovu za dalji razvoj svog umjeća kao i za buduće lične kreacije.
Tokom škole će naučiti pripremu potaža, jela od mesa, vegeterijanskih jela, hljebova, tjestenina i deserata, uvijek sa akcentom na kvalitet tih jela, kao i dobre kombinacije namirnica.
Nakon svakog časa, polaznici dobijaju recepte pripremanih i drugih jela iz obrađene oblasti.
Obuka se odvija dva puta nedeljno, u večernjim satima, u trajanju od dva sata. Termini se usaglašavaju unutar grupa.
Radi se u manjim grupama, koje broje pet-šest ljudi, kako bi se svakom polazniku posvetila potrebna pažnja i obuka bila što kvalitetnija.